๐Ÿญ๐Ÿฐ ลž๐˜‚๐—ฏ๐—ฎ๐˜'๐˜๐—ฎ ๐—ฆ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ด๐—ถ๐—น๐—ถ๐˜€๐—ถ๐˜†๐—น๐—ฒ ฤฐ๐˜‡๐—น๐—ฒ๐˜†๐—ฒ๐—ฐ๐—ฒ๐—ธ ๐—™๐—ถ๐—น๐—บ ๐—”๐—ฟ๐—ฎ๐˜†๐—ฎ๐—ป๐—น๐—ฎ๐—ฟ๐—ฎ: ๐—ข๐—ฟ๐˜๐—ฎ๐—ธ ๐—ญ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ธ๐—น๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ถ๐˜‡๐—ฒ ๐—šรถ๐—ฟ๐—ฒ ๐—™๐—ถ๐—น๐—บ

14 ลžubat'ta Sevgilisiyle ฤฐzleyecek Film Arayanlara: Ortak Zevklerinize Gรถre Film
4 saat รถnce
2 dk okuma sรผresi

ฤฐzleyecek film bulmak her zaman bรผyรผk bir problem olmuลŸtur. Kendi baลŸฤฑmฤฑza, arkadaลŸฤฑmฤฑzla, ailemizle veya sevgilimizle hangi filmi izleyeceฤŸimiz konusunda sฤฑkรงa kararsฤฑz kalฤฑrฤฑz. ฤฐลŸte tam da bu derde รงare olacak bir site ile karลŸฤฑnฤฑzdayฤฑz.
Malumunuz 14 ลžubat Sevgililer Gรผnรผ kapฤฑda ve en gรผzel sevgililer gรผnรผ aktivitelerinden birinin film izlemek olduฤŸunu sรถylesek muhtemelen abes kaรงmaz. Tam da bu ihtiyacฤฑnฤฑzฤฑ karลŸฤฑlayabilecek bir site ile bugรผn karลŸฤฑnฤฑzdayฤฑz.

Buradan ulaลŸabileceฤŸiniz Date Night Movies isimli sitede ilk olarak sizin sevdiฤŸiniz daha sonra partnerinizin sevdiฤŸi bir filmi girip ikisinin ortak yรถnleri bulunan filmleri รถneri olarak alabiliyorsunuz. Siteyi nasฤฑl kullanabileceฤŸinizi aลŸaฤŸฤฑda adฤฑm adฤฑm anlattฤฑk.

Artฤฑk izleyecek film bulma derdi olmayacak
date night movies

Siteyi nasฤฑl kullanacaฤŸฤฑnฤฑzฤฑ anlatmadan รถnce, nasฤฑl รงalฤฑลŸtฤฑฤŸฤฑnฤฑ bir รถrnekle aรงฤฑklayalฤฑm. Yukarฤฑdaki gรถrselde gรถrebileceฤŸiniz gibi 2010 yapฤฑmฤฑ Inception (BaลŸlangฤฑรง) ve 2004 yapฤฑmฤฑ romantik ve bilim kurgu filmi Eternal Sunshine of the Spotless Mind’ฤฑ (Sil BaลŸtan) seรงtik. Date Night Movies sitesi, sadece seรงtiฤŸiniz filmlerle ortak yanฤฑ olan bir deฤŸil birรงok filmi karลŸฤฑnฤฑza รงฤฑkarฤฑyor.

Sitenin girdiฤŸimiz filmlerin kombinasyonu olarak รถnerdiฤŸi filmler arasฤฑnda gizem, suรง, romantik komedi ve bilim kurgu kategorilerine ait filmler bulunuyor. EฤŸer aklฤฑnฤฑza oraya girecek bir film dahi gelmiyorsa sitede bunun da รงรถzรผmรผ var. Artฤฑ sembolรผnรผn altฤฑndaki ‘Random Combo’ tuลŸuna basarak rastgele iki filmin kombinasyonuna ait diฤŸer filmleri de gรถrebiliyorsunuz.

Date Night Movies'i aลŸaฤŸฤฑdaki adฤฑmlarฤฑ takip ederek kullanabilirsiniz
Adฤฑm #1: Buraya tฤฑklayarak siteye gidin.
Adฤฑm #2: Sitede yer alan 'Your Movie' sekmesinden sevdiฤŸiniz bir filmi aratarak ekleyin.
Adฤฑm #3: 'Their Movie' kฤฑsmฤฑndan ise sevgilinizin ya da film izleyeceฤŸiniz kiลŸinin sevdiฤŸi bir filmi ekleyin.
Adฤฑm #4: ร‡ฤฑkan film seรงeneklerinin รผzerine tฤฑklayarak kฤฑsa รถzetlerine gรถz atabilirsiniz.
Bonus: EฤŸer aklฤฑnฤฑza ekleyecek film gelmiyorsa, 'Random Combo' kฤฑsmฤฑna tฤฑklayarak rastgele รถneriler alabilirsiniz.

Yorum Gรถnder

Daha yeni Daha eski